De Oase is verhuisd naar de Rivierenwijk

Wees welkom op onze nieuwe mooie locatie

De Oase Kinderopvang Door Ouders heeft haar plekje in Transwijk verruild voor een stijlvol oud schoolgebouw midden in de Rivierenwijk buurt. Per 27 September 2021 zijn we aan de Noordzeestraat te vinden!

Een flinke upgrade voor De Oase

Voorheen was deze ruimte in gebruik door Peuterspeelzaal de Blokkendoos, maar na enige tijd van leegstand mogen wij hier nu onze kinderen samen opvoeden en laten opgroeien. We hebben de ruimtes naar eigen stijl en kleur ingericht, en wat is het prachtig geworden! Alles hebben we zelf gedaan met onze team gemotiveerde ouders. 

Meer ruimte om te spelen

Onze nieuwe locatie is groter en lichter, met een ruime speelruimte a 160m2 en twee ruime slaapkamers. Per dag zijn er maximaal 11 kinderen, wat betekent dat er lekker veel ruimte is om te spelen! De buitenruimte is nu nog wat stenig, maar er wordt achter de schermen gewerkt aan meer groen in samenwerking met de gemeente en de bewoners.  

Samen met de buurt

In het pand zitten meerdere organisaties zoals het buurtteam, zorgorganisaties en verschillende buurtgroepen. We zetten nu de samenwerking op met onze nieuwe buren, waaronder nieuwe initiatieven zoals voorlees- en spelactiviteiten met ouderen en vrijwilligers uit de wijk. 

Nieuwsgierig geworden?

De Oase Kinderopvang Door Ouders heeft per direct nog enkele plekken vrij voor nieuwe lieve ouders en kinderen. Ook zoeken we nieuwe vrijwilligers zoals voorlezers of mensen die het leuk vinden om 1 ochtend/middag in de week te komen spelen met onze kleintjes. Bij interesse graag naar oase.intake@gmail.com mailen.

Tot heel snel bij De Oase!

Noordzeestraat 20, Utrecht

One thought on “De Oase is verhuisd naar de Rivierenwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *