Handig om te weten

IMG_2702

De Oase is geopend van maandag t/m vrijdag, van 8.00 u – 18.00 u . Elke Oase-dag is verdeeld in 2 dagdelen:

– van 8.00 uur tot 13.00 uur
– van 13.00 uur tot 18.00 uur

Om deel te kunnen nemen aan de Oase draai je als ouder 1 dagdeel mee op de groep. Dan mag je jouw kind(eren) daarnaast 4 dagdelen brengen, waarvan minimaal 1 hele dag. Wil je meer dagdelen afnemen, dan draai je vaker per week. Als je 1 hele dag draait, kan je daarnaast 4 hele dagen brengen.

Opvang bij de Oase kost €2,30 per uur per kind. Het geld wordt gebruikt om de huur van het pand te betalen, maar ook voor leuke activiteiten met de kinderen, en aanschaf van speelgoed, schoonmaakmiddelen, inventaris, etc. Het is mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de belastingdienst. Klik hier om een proefberekening te maken.

Samen dragen we zorg voor het hele reilen en zeilen van de crèche. Dat betekent dat ook minstens 1 van de ouders van een kind deelneemt aan een van onze commissies: Algemene Commissie, Financiële Commissie, Intake Commissie, Rooster Commissie, Kindercommissie, Onderhoudscommissie/ Tuincommissie, Schoonmaakcommissie, Vrijwilligers- & Stagecommissie en de PR commissie.

We organiseren 1x per maand een bijeenkomst zoals algemene ledenvergaderingen, kinderrondes waarin de kinderen individueel besproken worden, hoe-draaien-wij avonden waarin de pedagogische aanpak centraal staat, en de schoonmaak- en klusdagen.

Vaccinaties: alle kinderen op de Oase zijn momenteel gevaccineerd en dat vinden we ook wenselijk voor toekomstige leden.

Heb je interesse in De Oase stuur ons dan een e-mail, dan kunnen we een afspraak maken om kennis te maken.

panorama3b